Bravar hitne intervencije otključavanja vrata

Bilo da ste se zaključali u stanu, slučajno ostavili ključeve u automobilu, izgubili ključ, brava je pokvarena ili prolazite kroz neku drugu neugodnu situaciju koja vas sprječava da se osjećate sigurno, naši stručnjaci za hitne intervencije otključavanja vrata u Zagrebu dostupni su 0-24 da vam pomognu.

Hitna intervencija i profesionalna usluga otključavanja vrata

Iskusni stručnjaci i tehničari spremni su Vam pomoći u najtežim slučajevima u bilo koje doba dana i noći.

Hitne bravarske usluge na širem području Zagreba od 0 do 24

Hitni slučajevi naš su prioritet tako da naši vješti bravari mogu biti sa Vama za manje od 30 minuta u bilo kojem području Zagreba. Samo nas nazovite, objasnite Vaš hitni slučaj i dajte nam adresu. Ostalo je na nama!

Naše cijene su transparentne a naši bravari su stručnjaci koji vode brigu o vama i vašoj imovini.

Pružamo pouzdane usluge za stambene i poslovne nekretnine, kao i za automobile.

Kada se nađete u teškoj situaciji koju možete učinkovito riješiti samo uz pomoć bravara, pozovite nas u pomoć bez odgađanja. Sa profesionalnim alatom za pomoć pri bilo kojoj vrsti zaključavanja u stanju smo se nositi s najtežim i naizgled neriješivim situacijama.

Bravar hitne intervencije otključavanja vrata

Vodimo brigu za vlastitu sigurnost ali koliko često razmišljamo o ispravnom funkcioniranju brava u našem domu ili uredu? Ove stvari se većinu vremena smatraju normalnima i ne brinemo o njima dok se nešto loše ne dogodi, a kada se to dogodi, situacija brzo eskalira do izvanrednog stanja.

Najčešće situacije u kojima su potrebne hitne intervencije bravara su kvar brave, slomljen ključ ili zalupljena vrata kuće ili ureda. To se događa svima bez obzira na područje u kojem živite, najčešći primjer kada će vam trebati hitne usluge bravara je u trenutku kada se vrata slučajno zalupe kad izađete iz stana ili kuće. Ostale hitne intervencije koje vam mogu pružiti naši profesionalni bravari.

Hitna intervencija otvaranje zalupljenih vrata

Možda se nađete u situaciji da se vrata slučajno zalupe i vi ostanete zaključani izvan ureda ili doma. Zalupljena vrata su vrlo frustrirajući problem jer vas zaključavanje sprječava da bilo gdje idete dok se situacija ne riješi. Ipak, naši bravari imaju pravi odgovor. Usluge hitne intervencije otvaranja zalupljenih vrata koje naši bravari mogu pružiti potkrijepljene su dugogodišnjim iskustvom, odgovarajućim profesionalnim alatima i tehnikama.

Hitna intervencija zamjene pokvarenih brava i dijelova

Djelomično ili potpuno slomljena brava također je vrlo frustrirajući problem. Pokušate li problem riješiti sami, rezultat bi mogao biti nepopravljivo oštećenje vrata i brave. Da bi izbjegli nepotrebne troškove ovaj posao bolje prepustite našim stručnjacima. Hitne intervencije koje obavljaju naši bravari uključuju zamjenu pokvarene brave novom, zamjenu različitih dijelova i servis protuprovalnih vrata.

Popravak brava

Svima nam je jasno da neispravne brave značajno smanjuju sigurnost u našim domovima i uredima, a da ne spominjemo imovinu koju sadrže. Stoga se toplo preporučuju hitne usluge bravara kada se pojave ovakvi problemi.

Ako brava ne reagira na odgovarajući način, morate pozvati profesionalne bravare, jer ako je pokušate popraviti sami, riskirate da je trajno oštetite, zaključate unutra ili van. Naši specijalizirani bravari imaju potrebnu stručnost i profesionalne alate za rješavanje takvih situacija stoga je bolje da nas kontaktirate bez odgađanja.

Popravci nakon pokušaja provale

Neželjeni događaj provale ostavlja za sobom ozbiljne sigurnosne probleme. Brave su često nepopravljive i polomljene, vrata se ne mogu zatvoriti a ponekad se moraju zamijeniti cijeli sustavi zaključavanja i pojačanja oko vrata.

Kako bismo spriječili takve situacije u budućnosti, naše bravarske usluge hitnih popravaka uspjeti će vratiti sigurnost vašem domu i imovini. Naše usluge mogu biti pojačanje ili zamjena pokvarenih brava, popravak i servis vrata ili dodatna ugradnja brava s zasunom.

Hitna intervencija vađenja ključa iz brave

Na kraju ali ne i najmanje važno, hitne bravarske usluge mogu riješiti situaciju slomljenog ključa zaglavljenog u bravi. Neki kažu da možete sami izvaditi ključ i uštedjeti novac, ali rizik od oštećenja brave u ovom slučaju postoji. Također, riskirate dodatni trošak, jer ako oštetite mehanizam brave morat ćete ga zamijeniti.

Zagreb Bravar hitne intervencije otključavanja vrata

Hitne bravarske intervencije i usluge

Kao obiteljska tvrtka koja se bavi hitnim bravarskim poslovima, nudimo razne usluge, ali ovdje su neke od uobičajenih hitnih bravarskih usluga:

  • hitne bravarske usluge otključavanja vrata
  • otvaranje običnih i protuprovalnih vrata. Otvoriti ćemo vrata bez oštećenja vaše imovine
  • otvaranje svih vrsta brava. možemo otvoriti bilo koju bravu bez ključa, u poslovnom i stambenom sektoru
  • servis protuprovalnih (sigurnosnih) brava
  • promjena brave na protuprovalnim vratima. Budući da su naši kombiji potpuno opskrbljeni, možemo zamijeniti bilo koju bravu danju ili noću za vaš dom ili poslovni prostor
  • podešavanje vrata
  • zamjena kvake ili kugle i okova na vratima
  • popravak cilindra, brave i vrata
  • popravci nakon pokušaja provale
  • generalni popravak vrata

Cijene naših usluga možete provjeriti na stranici sa cijenama a za sve dodatne upite kontaktirajte nas.

Pročitajte često postavljana pitanja i odgovore za bravar hitne intervencije otključavanja vrata

Bravar Zagreb hitne intervencije

Što radi bravar za hitne intervencije?

Bravar za hitne intervencije pruža svoje bravarske usluge izvan radnog vremena. Ako imate problem s bravama ili sustavom zaključavanja, mi ćemo to riješiti u bilo koje doba dana.

Koje područje pokrivate za hitne intervencije otvaranja vrata?

Naši bravari za hitne intervencije otvaranja vrata rade na području grada Zagreba i šire okolice. Ukoliko niste sigurni pokrivamo li vaše područje slobodno nas kontaktirajte ili nam pošaljite upit.

Koliko brzo bravar može doći na vašu adresu?

Shvaćamo vašu stresnu situaciju i naše profesionalne bravarske usluge možete očekivati u roku 30 minuta od poziva. U velikoj većini slučajeva i za mnogo manje. Kada nas kontaktirate možemo vam dati procjenu u kojem vremenskom roku ćemo doći na hitnu intervenciju, tako da ne brinete i znate kada nas možete očekivati na kućnom pragu.

Koje su cijene hitnih intervencija bravara?

Cijene hitnih intervencija bez materijala kreću se od 35 do 100 eura. Cijene ovise o modelu vrata i brave, količini posla i potrebnog materijala. Detaljnije informacije možete naši na našoj stranici sa cijenama a ako imate dodatnih pitanja slobodno nas kontaktirajte.

Što se smatra izvan radnog vremena?

Naše bravarske usluge dostupne su 24 sata dnevno. Naše redovno radno vrijeme je od 7:00 do 22:00 od ponedjeljka do petka. Nakon toga vremena prelazimo na naše cijene bravarskih usluga izvan radnog vremena.

Vikendi i državni praznici smatraju se izvan radnog vremena.

Kako uštedjeti a potrebna vam je hitna intervencija otključavanja vrata

Nazovite nas i ne pokušavajte sami na silu. Ako pokušate popraviti sami, riskirate da je trajno oštetite, zaključate unutra ili van i problem napravite većim i skupljim.

Ako situacija dopušta i možete pričekati dogovorite unaprijed hitnu intervenciju za vrijeme našeg radnog vremena od 7:00 do 22:00. Ako vaša brava ne radi i potrebna vam je hitna usluga bravara, bez obzira na vrijeme, kontaktirajte nas odmah. Vaša sigurnost je važna.

#1 bravar u Zagrebu za hitne intervencije otključavanja vrata

Zadovoljstvo naših korisnika dokaz je kako smo najbolji bravari u Zagrebu za hitne intervencije otključavanja vrata

Ana kovacevicAna kovacevic
14:05 27 Mar 24
Iva MaračićIva Maračić
12:53 27 Mar 24
Iznimno brza, pouzdana, kvalitetna i profesionalna usluga. Od poziva do rješenja nije prošlo ni sat vremena i to za situaciju za koju su drugi rekli da nije moguće riješiti. Za svaku preporuku!
Maja StojevicMaja Stojevic
09:27 26 Mar 24
Brza i profesionalna usluga
BRANKO JURKOVICBRANKO JURKOVIC
19:54 25 Mar 24
Brzi, ljubazni
Darija Dešman LelasDarija Dešman Lelas
18:02 25 Mar 24
Profesionalnost, ljubaznost i pristojnost na visini! Odmah odgovoreno na poziv, problem riješen brzo i uredno naplaćeno preko računa. Za svaku preporuku!
krešimir čižmekkrešimir čižmek
09:16 25 Mar 24
Za svaku preporuku! Brz dolazak, brzo rješenje problema, iznimno ljubazan gospodin. Obavezno zvati!!!
dr. willowdr. willow
19:59 22 Mar 24
Majstor stigao u nevjerojatno kratkom roku. Nije odustao od rješavanja problema na vratima/bravi (i uštedio mi novaca na kupovinu nove brave) ni nakon što bi mnogi odustali te je nevjerojatno jeftiniji od mnogih šalabajzera koji su prisutni na netu.Ukratko, brz, profesionalan, učinkovit i veoma povoljan.
Vedrana GnjidićVedrana Gnjidić
11:16 22 Mar 24
Brzi, uslužni, svaka preporuka.
Bruno BarbarićBruno Barbarić
21:15 21 Mar 24
Ekstremno brza usluga
josip dadicjosip dadic
17:42 21 Mar 24
Kristian ČabrajaKristian Čabraja
17:18 21 Mar 24
Sve pohvale, gospodin izuzetno pristupacan i kulturan. Tocan po dogovoru i vrata otvorena u 15 sekundi. Preporuka 10/10
Lana MoslavacLana Moslavac
12:05 21 Mar 24
Sve pohvale za pruženu uslugu, brzo, kvalitetno i na vrijeme.
Ivan SeletkovicIvan Seletkovic
14:37 20 Mar 24
S.S.
13:38 20 Mar 24
Brzi i učinkoviti!
Ida DujmovicIda Dujmovic
13:43 19 Mar 24
Brzi, profesionalni i ljubazni!:)))
Marko BajricMarko Bajric
05:09 19 Mar 24
Ljiljana PfeiferLjiljana Pfeifer
14:02 18 Mar 24
Vrlo ljubazni i brzi! Stručni, podijelili još koji super savijet. Za svaku preporuku!
jagor skarneojagor skarneo
21:27 17 Mar 24
Sandro BogdanovicSandro Bogdanovic
18:50 17 Mar 24
Super je usluga, rekli su da će doći za 30 min. tako je i bilo. Gospodin mi je pomogao i spasio me. 👏👍
Dijana LeverdaDijana Leverda
21:06 16 Mar 24
Fabijan Jr. ČukeljFabijan Jr. Čukelj
18:44 16 Mar 24
Brzi,ugodni i profesionalni,stigli odmah na poziv preko vikenda i otvorili vrata u pola minute..samo preporuke ,
Nadia IlićNadia Ilić
10:06 16 Mar 24
Brza i profesionalna intervencija!💪
dunja dragundunja dragun
21:13 15 Mar 24
brza i efikasna intervencija, za svaku pohvalu!
ana gibasana gibas
18:32 13 Mar 24
Hvala, brzo I solidno obavljena nezgoda.
Roza rRoza r
20:39 12 Mar 24
Maja GligorićMaja Gligorić
10:56 12 Mar 24
Damir BesicDamir Besic
09:32 12 Mar 24
Marija BeakovićMarija Beaković
18:23 10 Mar 24
Sven JarebicaSven Jarebica
16:07 10 Mar 24
Vrhunska usluga
Kristina RandićKristina Randić
12:18 10 Mar 24
Izvrsna i brza usluga, bravar je dosao za manje od 15min, sve pohvale! Hvala vam!
stipe baturinastipe baturina
20:20 09 Mar 24
Za preporuku!
Kristina GunčevićKristina Gunčević
14:35 09 Mar 24
Od poziva do dolaska prošlo je 20ak minuta, problem je riješen brzo i efikasno. Sve pohvale!
Rea BešićRea Bešić
19:12 07 Mar 24
Gospodin je došao vrlo brzo nakon poziva i nakon 3 minute otvorio vrata, spas u zadnji čas!
Ema Milka RežekEma Milka Režek
10:51 06 Mar 24
Izuzetno brzi, pošteni, doista za svaku pohvalu. Hvala velika. Režek Ema, Topnička
Ivan ŠtefanacIvan Štefanac
10:28 06 Mar 24
Milica BazdarMilica Bazdar
14:10 05 Mar 24
Dinka SuvajacDinka Suvajac
17:25 04 Mar 24
Maja HabricMaja Habric
17:12 04 Mar 24
Profesionalno i brzo, a kad kazem brzo mislim od poziva do intervencije za 10 minuta. Svaka cast i svaka preporuka
Karlo PavicicKarlo Pavicic
16:45 03 Mar 24
Expresno, profesionalno bez ikakvog oštečenja! Izvanredno.
VedranVedran
16:12 03 Mar 24
Gospodin je doša za 30 min, preporuka
Jerko BogavčićJerko Bogavčić
19:57 02 Mar 24
Vedrana SekulaVedrana Sekula
12:04 02 Mar 24
Javljanje na poziv - odmah!Dolazak na adresu- odmah!Susretljiv, pristojan, dostupan. Jako smo zahvalni i zadovoljni!
Elizabeta VuićElizabeta Vuić
16:35 29 Feb 24
Dora RimacDora Rimac
13:50 29 Feb 24
Vrhunska i brza usluga, za svaku preporuku
Dino DžendžoDino Džendžo
20:42 28 Feb 24
Od trenutka kad sam poslao mail s upitom do završetka, prošlo je manje od nekoliko sati. Povrh toga gospodin koji je došao servisirati je više nego ugodan i profesionalan.Dakle što se mene tiče samo preporuke
KarolinaKarolina
17:14 28 Feb 24
Sve pohvale na brzinu, ljubaznost i rad.
Irena CokaljIrena Cokalj
18:59 27 Feb 24
Ukratko brzi i efikasni vec drugi put u 3mj sam koristila vase usluge jer mi se dogada da si zatvorim vratas kljucem iznutra 🙈 cista petica a meninadam se nece valjda skoro trebat ista stvar 😁👌
Boris JurajaBoris Juraja
14:58 26 Feb 24
Brzi i efikasni!
Blanka GBlanka G
10:05 26 Feb 24
Preporuka za hitne intervencije, brz dolazak, stručno i kvalitetno odrađen posao, sve pohvale
Kristian TadićKristian Tadić
19:31 25 Feb 24
Izvrsna usluga u nedjelju navečer. Djelatnik je došao za manje od 20 minuta i izrazito brzo riješio problem.
josip ivanićjosip ivanić
16:29 25 Feb 24
Odlicna i brza usluga, ljubazno i susretljivo osoblje. U roku 20 min dolazak i rjesavanje problema zalupljenih vrata u manje od minute. Sve preporuke za strucnost.
Tomislav FajdetićTomislav Fajdetić
14:20 25 Feb 24
Suzana KauzlaricSuzana Kauzlaric
10:07 21 Feb 24
Iznimno brza i efikasna usluga, za svaku pohvalu!******
andreja bartolacandreja bartolac
14:28 16 Feb 24
Brza i učinkovita usluga!
Jozo MarkićJozo Markić
12:18 31 Jan 24
Brzi i jako pristupačni.
Marta SarajicMarta Sarajic
18:31 29 Jan 24
Top!.uzasno brzi, gospodin mi je promjenio bravu u roku sat vremena!
Tamara RajšićTamara Rajšić
18:30 29 Jan 24
Vrlo brza i jako profesionalna usluga
Zvonimir JurkovicZvonimir Jurkovic
12:01 27 Jan 24
ekstremno brzo i efikasno gospodin otkljucao vrata 👌💪
ivana lihtarivana lihtar
14:25 23 Jan 24
Dominik OstroskiDominik Ostroski
00:10 21 Jan 24
Odlična usluga, dosli i otvorili vrata za 20 minutu
Daniela AqqadDaniela Aqqad
07:11 15 Jan 24
Vrlo ljubazan i profesionalan majstor
Tatjana CesarTatjana Cesar
19:25 12 Jan 24
Marko GrubišićMarko Grubišić
18:58 12 Jan 24
Brza i profesionalna usluga u oba slučaja zalupljenih vrata. Manje od 25 minuta od poziva do ulaska u stan.
Marta VukovicMarta Vukovic
11:52 12 Jan 24
Marko SunaraMarko Sunara
17:19 06 Jan 24
Mario LovrićMario Lovrić
14:59 04 Jan 24
Intervencija unutar pola sata nakon novogodišnjeg poziva zbog slomljenog ključa u bravi. Da je trebalo nešto kompliciranije, sigurno bi imao nešto u rukavu za takav slučaj!
L'eroticL'erotic
10:37 03 Jan 24
Marina ŠabićMarina Šabić
21:24 31 Dec 23
Brza i kvalitetna usluga.Djelatnik ljubazan i profesionalan.Toplo preporučam.
Jure BorasJure Boras
12:22 25 Dec 23
Svaka preporuka, vrlo ljubazan i profesionalan mladi gospodin koji nam je cak na Božić dosao na drugi kraj grada pomoci!Problem rjesen za manje od 1 minute (ostao kljuc s unutarnje strane brave)
Ksandro KKsandro K
15:29 15 Dec 23
Brzo, efikasno i profesionalno! U gluho doba noći
NikolinaNikolina
20:59 14 Dec 23
Profesionalan pristup i efikasan popravak netipičnog kvara, prezadovoljna sam. Svakako za preporučiti.
Jagoda TadićJagoda Tadić
07:45 13 Dec 23
Kristina TinaKristina Tina
17:45 02 Dec 23
brzo i efikasno riješen problem ostavljenog ključa u bravi. Svaka čast na brzom dolasku i riješavanju problema. Gospodin vrlo ugodan i ljubazan. Sveee preporuke
Sabina SoftićSabina Softić
08:13 30 Nov 23
Danijela TurkovićDanijela Turković
10:00 27 Nov 23
Marina LozinaMarina Lozina
18:44 18 Nov 23
Brzo i učinkovito!
Zdeslav KarlovacZdeslav Karlovac
17:20 18 Nov 23
Neven KuspilicNeven Kuspilic
21:15 17 Nov 23
Brzo kvalitetno i profesionalno!
PAULINA BERIŠIĆPAULINA BERIŠIĆ
17:40 17 Nov 23
Jelena GiljanovicJelena Giljanovic
16:36 16 Nov 23
Matematika LogikaMatematika Logika
22:21 14 Nov 23
Blokirana brava, ne možete nikud, nedjelja ujutro. Jedan poziv i pravi majstor u roku 30 minuta dođe na drugi kraj grada, ugradi novu još bolju bravu, ispostavi i račun i s osmijehom se pozdravite. Majstor je za preporučiti!!!
pepa tršekpepa tršek
18:54 14 Nov 23
kristin tomaskristin tomas
19:35 24 Oct 23
Znači onaj trenutak kad zalupis vratima,a ključ je ostao u bravi i ti shvatiš da si ostao sa krive strane🙈😅Moliš Boga da ima tko doći,na moju sreću tu su bile hitne intervencije Rapa Nui.Brz dolazak,a vrata otvorena za niti 30 sec.Hvala Rapa Nui,You are the best!!!😀
Morana ParisMorana Paris
19:17 19 Oct 23
Ostao mi je kljuc s unutarnje strane vrata navecer, nazvala sam, ukratko objasnila, gospodin je dosao za 20ak minuta (i manje) i popravio u roku minute. Uz to je pristojan i ugodan. Sve preporuke!
Nenad ZupanicNenad Zupanic
12:30 30 Sep 23
Ključ ostao u bravi a vrata se zatvorila. Nakon poziva mladi gospodin je bio za manje od pola sata do nas i otklonio problem. Profesionalno i brzo, preporučam.
Bojana DjebroBojana Djebro
11:59 09 Sep 23
Lovro TalijićLovro Talijić
11:41 09 Sep 23
Filip GugoFilip Gugo
09:20 09 Sep 23
Sven Bartol SorićSven Bartol Sorić
09:03 09 Sep 23
Mihaela MihanovićMihaela Mihanović
19:57 08 Sep 23
Brzo (stigao u roku 15 min) i efikasno, uz to jako ljubazan i profesionalan :)
Ana JurišićAna Jurišić
14:04 01 Sep 23
Pukao mi je ključ u bravi ...bilo je jako važno da što prije dođu da bi mogli zaključati vrata i nastaviti sa obavezama u danu.Stvarno su brzinski došli nije prošlo niti pola sata..i za manje od 5min riješili problem. Hvala!
Ivan ŠimetinIvan Šimetin
20:27 05 Aug 23
Brza i efikasna usluga, za svaku pohvalu!30 min. nakon poziva, bravar je stigao na adresu, i doslovno u par minuta rješio problem, a sve to, k tome još, kasno na večer.
BNI SerbusBNI Serbus
15:47 23 Jul 23
Nedjelja cca 12h, slučajno zatvorio vrata stana i nisam mogao u stan. Nazvao Rapa Nui i za 35 minuta je čovjek došao, otvorio vrata i spasio mi nedjelju. Sve pohvale!
Zvonimir BuzatovicZvonimir Buzatovic
15:44 21 Jul 23
Svaka preporuka. Bravar je došao u roku od 20 minuta iako je vani bilo olujno nevrijeme. Nadam se da neću opet zaboraviti ključeve, ali ako ih ikad zaboravim znam koga zovem!
Marko ŠpiljarMarko Špiljar
19:15 20 Jul 23
Kad si zalupiš vrata od stana i trebaš hitno rješenje za situaciju, nađeš dotičnog preko googla i ne razočaraš se. Naprotiv, meni duže treba spremit se do dućana nego što je majstor došao. Nakrcat alatom do zuba. Svaka preporuka za brzinu i profesionalnost.
js_loader